resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3552
    şampiyon olma gibi bir derdimizin olmadığı simülasyonda paşa paşa kullanabileceğiniz futbolcu.

    bu yatırımlar niye yapılıyor acaba. bu kadar maaş yükünün altına niye giriyoruz, biz mazoşist miyiz? bir şampiyonluk çözün allah rızası için kadrosudur bu. şu kurguda kerem’in bize vereceği kenardan gelip katkı sunmak dışında bir şey yok. ana planda kerem’in ayaklarına mahkum olduysan geçmiş olsun. bağdat caddesinde veya dolmabahçe’de kutlamaları izlersin mayıs ayında.

    oyunun temel 3-4 yeterliğini yapamıyor ve bunları yazmaktan yoruldum şahsen. çok basit sağlama yapalım, kerem niye flaş bir sezonun ardından avrupa’dan ciddi teklif alamadı? bir nedeni olmalı ya. en azından şunu sorgulasak sonuca varacağız.

    13. bitirilen sezonda kardeşim ayıkla bizi bu işten küme düşmeyelim futboluyla ben şampiyon olacağım futbolu arasında muasır medeniyetler ve kabile devletleri kadar tezatlık var.

    okan buruk’u çok seven ve inanan bir taraftar, kerem yerine transfer gelmesi için ellerini açıp dua etmeli. okan buruk’un galatasaray kariyerinin kırılma noktalarından biri şu konu. olan okan buruk’a olacak yoksa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın