resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3551
    https://twitter.com/...CsHAk4WdyHg&s=19
    28 ağustos 2022 trabzonspor galatasaray maçındaki mertens'in karşı karşıya pozisyonu geçen sene olsaydı, top yunus'a atıldığı anda son sürat rakip sahaya koşardı.
    çünkü geçen sene kendisini kanıtlaması gereken genç bir işçiydi, bu sene ise yıldız oyuncu oldu.
    maalesef sadece kerem'in sorunu değil bu, ülkemizin gerçeği.
    öyle veya böyle bir yerlere varınca, hep durup arkaya bakılıp bir böbürlenme, ego masturbasyonu söz konusu oluyor.
    kerem'in kariyer hedefi olan mertens hazırlık kampı geçirmden, yaşı 35'ken 84. dakikada tüm gücüyle geriye depar atarken, kerem pva'yı 2'ye 1 bırakarak, rakip sağ beki göz takibine alıyor.
    pva çok kötü oynadı, hücumda hiç destek olmadı ki büyük ihtimalle kendisine verilen görev de buydu ama kerem de larsen'i hiç kovalamadı.
    sadece 28 ağustos 2022 trabzonspor galatasaray maçı özelinde değil, bu sezona çok kötü, ben oldum havalarında girdi kerem.
    geçen sene çok iyi işler çıkardın ama işte bu sene o performansı ileri taşımak, takımınla sonuç almak zorundasın.
    messi bile dünya kupası olmadığı için eleştiriliyor, eksiği olarak görülüyor.
    sadece 1 yıl yaptığına bakıp ben yıldızım kalıbına değil, avrupa'dan ciddi teklif alamadım, daha çok çalışmalıyım diye kendisini zorlaması gerekir. umarım kendisini bu konuda uyaran oluyordur. okan hoca sürekli kendisini sahada tutuyor ama umarım kendisi karşılığını en kısa sürede verir.
    asmaya kesmeye, göndermeye gerek yok ama çok ciddi bir uyarıya ihtiyacı var. belki de sürekli sahada tutulmak yerine, forman garanti değil diyip, barış alper'i sahaya sürmek kendisi için daha faydalı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın