resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3539
    30 yaşına geldim hala sigortasız, asgari ücrete çalışıyorum. yarın ne olacağım belli değil. bakmam gereken bir annem var, borçtan kafamı kaldıramıyorum. pasaport çıkarıp green card başvurusu yapayım diyorum pasaport çıkaracak param yok. yüksek lisansa af geldi, tekrar kayıt yapacak param yok. 30 yaşında hala yamalı pantolon giyiyorum. haftada iki bira içsem iki gün vicdan muhasebesi yapıyorum. çoğu zaman bir dürüm yemek yerine akşama kadar aç kalıyorum ve gastritim olduğu için midem ağzıma geliyor. işim gereği saçma sapan insanlarla muhatap oluyorum, ağız kokusu çekiyorum, yarın kapıya koysalar itiraz edebileceğim bir merci yok; kapıya konsan ne kadar süre işsiz kalırım onu da allah bilir.

    buna rağmen haftanın altı günü günde 8-9 saat çalışıyorum. pazar günü bile arıyor amk müşterileri afedersiniz. yine de elimde iş varsa düzgün yapmaya çalışıyorum, çünkü düzgün yapmadığım işin eninde sonunda bana patlayacagini biliyorum.

    peki senin derdin nedir kerem? benim ve benim gibi milyonlarca insanın ömrü boyunca kazanamayacagi parayı tek yılda alıyorsun. araban ne bilmiyorum ama muhtemelen rayiç bedeli benim gibi 5 kişinin hayatını kurtarır. bugün sozlesmemden memnun değilim desen en az 1.5-2 milyon euro'ya imza atacağını sen de biliyorsun buradaki herkes de. derdin ne abi senin? allah mı oldunuz ulan başımıza? bu ne kaprisler, bu ne tavırlar? bu akşamki maç özelinde söylemiyorum, bu akşam bu söylediklerimi hak edecek kadar kötü oynamadı ama genel tavrı o kadar irrite edici ki. sicarim sizin "yhaaaa pfff dünyanın en zor işini yapıyozzz" tavriniza. çıkıp adam gibi top oynayacaksınız, roket bilimi değil bu. sadece kerem için değil sahadaki diğer ruhsuzlar için de söylüyorum aynısını. yeter, simarikliginiz tak dedi artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın