resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3439
    trabzonspor ile oynayacağın maçta senin istediğine göre 5 futbolcu oynamayacak seç beğen al deseler sanırım o beşli visca, hamsik, bakasetas, uğurcan, abdülkadir olur. belki abdülkadir yerine bartra falan seçersin farklı olarak. trabzonun en önemli 5 futbolcusu yok. bunu koy cebe.

    trabzonspor geçen hafta cumartesi 30 derece antalya deplasmanında 110 km koşmuş, üstüne çarşamba şampiyonlar ligi ön elemesi oynamış gene 110 km koşmuş. seninse şu maça hazırlanmak için önünde tertemiz 8 gün vardı. bunu da koy cebe.

    süperlig'den herhangi bir x takım olsa şu trabzona karşı bu kadar aciz oynamazdı. mertens'in tamamen bireyel gayretle, 35 yaşında tam saha deparla bulduğu pozisyonlar falan bir takım ürünü değil geçiniz. yazık hakikaten. galatasaray tarihinde kaç kere böyle bir şey olmuştur bilmiyorum ama 4 haftada toplam 2 gol atmış bir galatasaray var ve çok tuhaf argümanlarla savunuluyor okan hoca.

    tamam bence de kendisine zaman verilsin, sabır gösterilsin ama şu takımın ne kadar berbat bir futbol sergilendiğini de taraftar farkına varsın bir zahmet. savunalacak herhangi bir durumu yok.

    (bkz: 28 ağustos 2022 trabzonspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın