resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3400
    öncelikle benim durduğum yer belli galatasaray teknik direktörüyse desteklerim.

    diğer taraftan çok doğru bir zamanda geldi. istenilenin aksine geçtiğimiz sezon ortası "planlama" kadrosunun başına gelse şuan sosyal medya taraftarınca kredisi çoktan bitmişti. malum her gelen yönetim bir hayal satıyor bu gelenlerin sattığı hayal ise yarışmacı kadro kurmak oldu. bakalım sonu nereye çıkacak.

    kendisine dönecek olursak geç bile olsa istediği oyuncular alınıyor özetle kendi takımını kuruyor. ülke gerçeklerini ve futbol piyasasındaki yerimizi bildiğini düşünüyorum o nedenle öyle guaye'ler, ndombele'ler hayali kurmadan iş yapacak ne vereceği belli adamlara gitmesine olumlu yaklaşıyorum.

    sahada fb ve bjk gibi coşkulu oyunumuz yok ama bu tarz coşkulu oyunun sürdürülebilir olmadığı da geçmiş tecrübelerden ortada ve kendisi bunun bilincinde olacak ki "güçlü" bir oyun oynamaya çalışıyoruz.
    ama bu oyunun oturmasının zaman alacağı net. umarım en azından 3-4 hafta daha kazasız belasız atlatabiliriz. açıkçası saha içerisinde oynadığımız oyundan daha çok takım olma sürecimize önem veriyorum bu konuyu çözerse kaliteli oyuncularımız var oyun kısmı bir şekilde çözülecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın