• 21
    bugün yıllık üyeliğimin biteceği platform. ayrıca premier lig'i bünyesine alamadığı için kızılmaması gereken platformdur. önceki entrylerde de bahsedildi, s sport plus tam bir fiyat performans platformuydu.. ki halen öyle. geçen sene üyeliğimi yanlış hatırlamıyorsam 100 lira gibi bir ücretle yapmıştım. 100 liraya formula 1, nba, ufc, premier lig, portekiz ligi, ispanya ligi, italya ligi gibi içerikler izledim. bildiğiniz suyuna ekmek bandım. tekrar uzatmak için fiyatlara bakayım dedim, f12022 kodu ile yıllığı 190 tl'den üyelik alınabiliyor. halen fiyatı hiçbir şey.. şimdi bu paketi satın alıp saran'a niye premier lig yok diye kızarsam yüksek ihtimal diyaloğumuz şu şekilde sonlanacak. *

    https://gss.gs/zjZ.jpg

    sadettin saran bir açıklamasında bein grubunun premier ligi almak için kasanın ağzını açtığını söylemişti. s sport plus tarafı belki bir şekilde yayın haklarını satın alabilirdi. o zaman fiyatlandırmaları 350-400 tl felan olurdu. zaten tutma sebepleri fiyat performans platformu olmasıydı. f/p olmaktan çıkan bir ürünü premier lig olsa bile şahsen almazdım. yüksek ihtimal denildiği gibi ihalede kullanacakları esas parayı süper lig'e saklıyor olabilirler.

    uzun lafın kısası halen uygun fiyata içerik sunan platformdur. bu tarz entryler yazınca; sahibi fenerli, fenerliye para kazandırılmaz, sözlükte sadettin saran övülüyor gibi entryler giriliyor. alakası yok, işlerini düzgünce yaptıkları sürece övgüyü eksik etmeyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın