• 106
    rakibimizde muhtemelen kaleye geçecek isim muhammet taha tepe isimli genç bir kaleci. kariyerindeki ilk süper lig maçı olacakmış. eğer galatasarayda bir şeyler değişmediyse muhtemelen ilk yarıyı beraberlik ve sıfır isabetli şut ile tamamlayacağımuz maçtır.

    bu senaryo yine son 20 dakika gomisin oyuna girip bir tane tıklatmasını beklememiz üzerine kurulu olacak.

    ancak eğer galatasarayda bir şeyler değiştiyse en azından baskılı başlayıp biraz risk alıp rakip kaleye bol şut denememiz gerekiyor. böyle fırsatlar her zaman gelmez ve biz geldiğinde kötü kullanıyoruz.

    benim için okan hoca adına ikk ciddi sınav olacak maç bu. bundan önce iyi veya kötü değerlendirmede bulunmadım. bugün rakibin uğurcan, visca, hamsik ve bakasetas olmak üzere 4 önemli oyuncusu eksik. her şeye rağmen zor bir deplasman, sezon başı ve karşımızda son şampiyon var.

    beklentim en azından bu kadar eksiği olan, avrupa maçından dönmüş, formu düşük ve hem oyun hem de oyuncu olarak henüz oturmamış bu takım karşısında belirli bir plan ortaya koyup en azından bir puanı çıkarmak.

    trabzonu lig boyunca bir daha hiçbir takımın bu kadar eksik ve formsuz yakalayabileceğine ihtimal vermiyorum. sürekli transfer yapıp eksik bölgelerini kapatabiliyorlar. avrupa’da da erken elenirlerse kesinlikle şampiyonluğa en ciddi adaylar benim gözümde.

    fırsat ayağımıza gelmişken umarım galibiyet de çıkarabiliriz. vurduğumuz gol olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın