resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3396
    bu akşam 28 ağustos 2022 trabzonspor galatasaray maçıyla takımımız başındaki ilk büyük maçına çıkacak teknik direktörümüz.

    maçın sonucu olumlu da olsa olumsuz da, arkasında durmamda ve ona desteğimde en ufak bir değişiklik olmayacak. çünkü ben arkasında durulduğu sürece uzun vadede başarılı olacağına inanıyorum.

    okan hoca şu an her şeyi çok iyi şekilde yapan birisi tabi ki değil, ama en önemli şey olarak sürekli değişen, hataları, yanlışları gören, bunları dile de getiren ve bahanelere sığınmayan birisi. bu özellikte birisini, genç oluşu, başarılı kariyeri, ligi tanıması, ligde başarılı olmuş olması ve galatasaray’a bağlılığıyla birleştirdiğinizde zaten yanlış bir tercih olmadığı söylenebilir. ama öyle bir kesimi var ki, şımarıklığın da ötesinde davranarak en ufak bir şeyinde hemen vurmaya çalışıyorlar ve ne ilginçtir ki bu kişiler(!) bunu genelde rakip takım beğenisi ardından yapıyorlar. bunlara da taraftar deniyor işte.

    bugün umarım bu sadece iyi gün ve iyi skor taraftarlarının yaydığı negatif enerjinin bir nebze kesilmesi için iyi bir skor ile istanbul’a döner yoksa sözde taraftarların iddia ettiği gibi kariyeri için hayati bir maça falan çıktığı yok. çünkü takımımızın başında uzun bir kariyeri olacak inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın