resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 524
    geçtiğimiz günlerde antreman öncesi verdiği röportajı dinledim. burda bir nokta dikkatimi çekti. en önemlisi rakip kaleye yakın olmam, bu sayede kalitemi(yeteneklerimi) kullanarak gol kaydedebilirim şeklinde bir cümle kurdu.

    özellikle son maçalarımızda aldığı görevleri ve topu geriden çıkarmak zorunda kaldığı pozisyonlar nedeniyle memnun olmadığını düşünüyorum. bu konuda haklı mıdır, bence haklıdır. yaşı ve kalitesi gereği bizim ona topu taşıyıp üçüncü bölgede ince işleri yapmasını beklememiz gerek. gol veya asist olur ancak asıl amacı skor üretmek olmalı ve bu yüzden sahada kalmalı.

    burda da orta sahanın diğer üyelerine iş düşüyor. sergio, torreira, hatta yunus ve kerem daha çok ileriye top taşımalı. top rakip kale civarına geldiğinde de sihirbazlık işlerini başta mertens olmak üzere kerem ve yunustan da bekleyebiliriz. burda şimdilik tek arızalı parça seferovic gibi duruyor.

    henüz kendisinin de ikna olduğu bir taktik kurgu oluşmamış oyuncumuz. ligin henüz başındayız ve ondan da en yüksek verimi alabileceğimiz oyunu umarım oluşturabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın