resim
Eden Michael Hazard
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.75
Uyruk:Belçika
  • 465
    son yıllarını kötü geçiren futbolcu. real madrid'e transfer olduğu son 3 sezonda ciddi sakatlıklar yaşıyor. bu yüzden süreklilik sağlayamadı.

    en son chelsea ile 2018-19 sezonunu iyi geçirmişti. fakat nihayetinde belçika milli takımı kaptanıdır. sağlıklı olduğu her zaman milli maçlarda oynadı. en son haziran 2022'de oynanan uefa uluslar ligi maçlarında 4 maçta da süre aldı.

    real madrid vinicius junior'dan performans alıyor ve genç rodrygo da fena işler çıkarmıyor dolayısıyla hazard'ı elden çıkarmaya sıcak bakabilirler. maliyetinin büyük bölümünü karşılamayı göze alacak kadar mıdır? bilemiyorum.

    3 ay sonra 2022 dünya kupası başlayacak. hazard bu süreyi oynayarak geçirmek isteyecektir.

    maliyeti ise diğer adı geçen ıcardi ve belotti ve depay'a kıyasla çok yukarıdadır. depay ve ıcardi net 5 mil. € civarı kazanıyor. hazard 15 mil. € civarı net kazanıyor.

    gelsin, uzak duralım gibi bir fikir belirtmiyorum ama hazard'ı yönetim getirebilirse kiralık olur ve maaşının yarısından fazlasını real madrid öder. zaten 2 yıllık kontratla senelik 15 mil. € kazanan hazard'ı bonservisiyle almak delilikten de öte bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın