• 42
    maç öncesi tüm şartların lehimize geliştiği söylenebilir. şöyle ki;

    trabzonspor, bu maçtan birkaç gün önce kopenhag ile şampiyonlar ligi play-off rövanç maçına* çıkacak. taraftarlarının itelemesiyle birlikte muhakkak ki büyük bir efor harcayacaklar. eğer kopenhag maçı istedikleri skorla biterse tabi ki de morallenecekler ama zafer sarhoşluğundan dolayı bizim maça konsantrasyonu eksik bir şekilde çıkacaklar. kopenhag maçında işler ters giderse de, tüm konsantrasyonlarını bizim maça verecekler. antalya deplasmanından* yenilen 5 gol ve cl'de kopenhag'a elenmek, onların omuzlarına büyük bir yük bindirecekler. bu da işimize gelecek çünkü gol atamadıkları her dakika taraftar homurtusu sayesinde geride büyük açıklar vermelerine neden olacak. kerem ve yunus bunun için varlar değil mi?*

    şimdi bide şöyle bir durum var;

    galatasaray taraftarına "trabzonspor'dan kimler bu maçta oynamasın?" şeklinde bir anket yapsak, visca, bakasetas ve cornelius üçlüsü %90'a yakın oy alır. işte bu üçlünün ikisi** kesin bir şekilde oynamayacak. belki cornelius'da da sıkıntı çıkar kim bilir? zaten oynasa bile, ona top getirebilecek en önemli 2 oyuncu eksik. bu da onun saha içindeki etkinliğini büyük ölçüde azaltacaktır.

    eğer bu maçı kazanırsak, 4 hafta sonunda antalya ve trabzonspor deplasmanlarına rağmen en kötü ihtimalde dahi liderle aramızda sadece 1 puan fark kalmış olacak. uçan kaçan, uzay futbolu oynayan beşiktaş ve fenerbahçe'yi böylesine zorlu bir fikstürümüzde bile altımıza alabiliriz. 4 maçın sadece 1'ini evimizde oynadığımız şu fikstürde bu maçı kazanmamız, bize inanılmaz derecede moral verecektir. rakiplerimiz ise yavaş yavaş korkuyu hissetmeye başlayacaktır.
    eğer bu maç berabere biterse de, zorlu fikstüre rağmen en kötü ihtimalde dahi liderle aramızda sadece 3 puan fark olacak. kaybedilen 2 puan yerine, kazanılan 1 puan olarak bakacağız ve moralimiz yüksek kalmaya devam edecek.
    eğer yenilirsek ve rakiplerimizde kazanırsa, işte o zaman büyük bir moral bozukluğu olur. 13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçında kaybettiğimiz 3 puana da küfürler etmeye devam ederiz. sözün kısası, gaziantep maçımıza* kadar takımın ayakkabıcısını bile deli gibi eleştirdiğimiz günler bizi bekleyecek.

    galatasaray'a, takımıma sonuna kadar güveniyorum. inşallah bu maçı kazanıp, rakiplerimizin iliklerine kadar giden korkuyu hep beraber görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın