• 922
    22 ağustos 2022 denizlispor rizespor maçını tribünden takip ettim. sezonu çok kötü futbol oynayarak açmış takımdır.

    denizlispor’un gerçekten alt lig için bile çok kısıtlı ve yetersiz bir kadrosu var. memleket takımı olduğu için de az çok takip ediyoruz. 3. ligde mücadele eden ilçe takımlarından gelen birkaç oyuncu hariç gelen yok, kontratı bitip ayrılanlar var. geçen sene bile düşmekten son anda can havliyle kurtulmuş bir takımdan bahsediyoruz. dünkü maçta da bilet fiyatlarının yüksekliğinden ve hafta içi olmasından kaynaklı tribünlerin geneli boş kaldı.

    tüm bunlara rağmen maç boyu rizespor’un hiçbir varlık gösteremediğini, en ufak tehlike yaratamadığını belirtebiliriz. maç genel anlamda gergindi, oyuncu grubunun dışında denizlispor tribünlerinden de rizesporlulara çok ciddi tepki vardı. denizli tribünleri centilmendir, hatta bu bazen gereğinden fazladır ama dün ilk defa 90 dakika hep bir ağızdan bir takıma ve taraftarına küfür edildiğini gördüm.

    çok ciddi değişimler yaşamazlarsa seneye de alt ligde devam edeceklerini tahmin etmek zor değil. bülent kaptanı da orada görmek üzücü. değil bülent korkmaz, ali sami yen de rizesporda görev alsa kapandığı günleri görmek isterim. türkiye’nin en çirkin takımına en kötü dileklerimle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın