resim
Haji Amir Wright
Takım:Coventry City
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.93
Uyruk:ABD
  • 48
    20 ağustos 2022 antalyaspor trabzonspor maçı'nda antalyaspor'un attığı 5 golün 4'ü kendisi sayesinde atılmış. 2 golü zaten kendisi atmış. son şampiyon trabzon'un defansını darma duman etmiş.

    aslında uçup kaçan büyük bir yetenek değil. olgun bir zihni var. futbolu basitçe oynuyor. fiziksel üstünlüğünü iyi kullanıyor. doğru yerlere koşuyor. saha içinde verdiği kararlar hep doğru.

    pozisyon 1: antalyaspor'un attığı ilk golden önce haji wright boşta kalan topu arkadaşına paslayarak kazanıyor. izlerken çok basit bir hareket bunda övecek ne var diye düşünebilirsiniz ama bu topu sürmeye çalışan ve kaptıran bir sürü deli var.

    pozisyon 2: antalyaspor'un attığı ikinci gol penaltıdan. haji wright penaltıyı takımına kazandıran kişi. rakip defans arkasına yaptığı koşu doğru. arkadaşının defans arkasına attığı pas kısa kalıyor. haji wright rakip defansın topa doğru kontrolsüz koşusunu görüp hemen vücudunu ters çeviriyor ve penaltıyı alıyor. o pozisyonda rakip faul yapmasa topu tek hamlede düzeltip kaleye şut çekecek. vücudunu ayarlayışı çok güzel.

    pozisyon 3: en basit pozisyon bu aslında. fiziksel üstünlüğüne güvenerek basitçe koşusunu yapıyor. topu doğru yerde çekip doğru bir vuruş yapıyor. şansın da yardımıyla top gökdeniz'in önüne sekiyor ve gol oluyor. ama golde en büyük pay yine haji wright'ta çünkü hep doğru zamanda doğru hareketi yapıyor.

    pozisyon 4: yine basit hareketlerle defansı şaşırtıyor ve istediği şutu çekiyor. kesinlikle estetik hareketlerle göz boyama çabası yok. sadece golü düşünüyor. gol biraz şansa oluyor ama siz doğru hareketleri yaptığınız sürece gol şansı hep artar.

    https://www.beinsports.com.tr/...rabzonspor-mac-ozeti
App Store'dan indirin Google Play'den alın