• 4243
    bize karşı düşmanına oynar gibi oynayan, 11 kişi agresif ve çirkef savunma yapan belli başlı patron takımları özellikle bjk ve fb ile halı saha maçı kıvamında oynuyorlar. şuan beşiktaş karagümrük maçını izlemiyorum, skoru da umrumda değil, o başlığa da beklentimle ilgili entry’yi girmiştim zaten.

    (bkz: 21 ağustos 2022 beşiktaş fatih karagümrük maçı/#3432184)

    ancak burası galatasaray sözlük. iki sene önce tarihin en şaibeli şampiyonluğunu almış, bunu senin takımından sadece 1 averajla alabilmiş iğrenç bir oluşumun (önceden nefret etmediğim hatta ailevi sebeplerle özellikle bilic’li döneminde avrupa’da ciddi anlamda desteklediğim) bu sözlükte ne olursa olsun bu kadar övülmesini sindiremiyorum. bu objektiflik, bazı şeyleri aşmışlık veya seviyeli taraftarlık falan da değil, nasıl adlandırırsanız. bu adamlar şuan hırsız, algıcı, yalancı, sahtekar. eminim sahada bir rakibi yok ve ilk yarı baskılı oynamış. başlığına bir giriyorum sanki barça real maçı var öyle bir övme şenlikleri. hala bu adamların şampiyonluğumuzu (evet bizim de çok hatamız vardı) nasıl çaldığının farkında olmayanlar var. hem kendileri hem biz hatta fb açısından bile önümüzdeki 5 yılın kaderini değiştirdi o şaibeli yıl.

    temiz bir şampiyonluk almış olsalardı, hatta o şampiyonluğu bizim sahamızda şampiyon olmaya gelip madara oldukları maçta alsalardı veya yine 1 averajla şampiyon olsalardı sonuna kadar alkışlardım onu da belirteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın