resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1411
    ezbere bir şekilde eleştirildiğini düşündüğüm oyuncumuz.

    bazı eksiklikleri olduğu su götürmez bir gerçek hatta yeri geldi bende eleştirdim ama oynadığı süre boyunca elinden geleni yaptığına inanıyorum. neymiş efendim, skor katkısı yokmuş! e abi geçen sezon* ligde 51 gol atmıştık. 10 gol kerem, 9 gol ise gomis'ten gelmişti. yani attığımız gollerin neredeyse yarısını sadece 2 oyuncu atmış. düşünün yani o kadar kötü durumdaydık. ki zaten berkan alınırken, skor katkısı yüksek bir orta saha olarak alınmadı. orta sahaya dinamizm katsın, rakiplerle boğuşsun diye alındı. üstelik kalemizde ismail çipe'nin olduğu dönemler vardı. luyindama'da hata yapardı, taylan'da yapardı, muslera, marcao, emre, pva, berkan...
    bunların hepsi de hata yapmıştı. evet, ilk dokunuşlarda sıkıntısı vardı veya anlık saçma sapan presler yaparak bölgesini bomboş bıraktığı da oluyordu ama sahada elinden geleni yapmasını da bilirdi. olur veya olmaz fark etmez, en azından çabalardı. ister başı kesik tavuk deyin, ister boş koşu deyin; ben ise sadece çaba diyorum.

    dediğim gibi bu adamın da bir sürü eksiği var ama berkan'a sıra gelene kadar, eleştirilmesi gereken nice oyuncularımız var, vardı. bir kanatta kağnı feghouli, öbür kanatta da defansa yardıma yanaşmayan bir kerem aktürkoğlu'nu düşünün. orta alanda emre kılınç veya cicaldau falan... hal böyleyken pva'da eleştirilir, berkan'da eleştirilir çünkü bizler 11 rakip oyuncuya karşı kalabalık bir şekilde hücum yaparken, az sayıda futbolcuyla hücuma kalkan rakip karşısında, çok daha az futbolcuyla defans yaptık. hala da öyle yapmaya devam ediyoruz. geçen sezon piyango berkan'a falan vurdu, bakalım bu sezon kime vuracak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın