• 764
    gomis'in ve sneijder'in gönderilmelerini "o dönem için doğru karardı ama yeri doldurulamadığı için istediğimiz seviyeye çıkamadık" şeklinde geyik bahanelerle savunanlara basıyorum ofsaytı.
    sanki her istediğimizde o seviye katkı veren oyuncuları transfer edebilirmişiz de sneijder'in ve gomis'in maaşları mesele olmalıymış gibi saçma sapan bir gerekçe oluşturulmuştu. sneijder'i 4.5m maaşı için (ve diğer gereksiz dedikodular sebebiyle) gönderdin sonra takımın beyni olacak belhanda - feghouli ikilisine yıllık 7+m bağladın. gomis'i prime döneminde zam istediği için paragöz diyip gönderdin sonra ona yapmadığın zammı rodrigues'e yaptın, aynı rodrigues'i 6 ay sonra değeri düşmeden elden çıkarmış olmak için sattın. üstüne diagne'ye 13m bayıldın vs.
    yakın zamanda muslera için de benzer şeyler söyleniyordu. neyse ki taraftarın önüne atılıp, itibarına saldırılıp teneke bağlanıp yollanmadı.
    kısacası takımın önemli değerlerine sahip çıkmak yerine böyle ucuz böyle sudan sebeplerle değersizleştiren entryleri ofsaytlıyorum. şu an aynısı (henüz yeni olsalar da) olivieira ve seferoviç için de geçerli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın