resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:34
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 1312
    (bkz: 19 ağustos 2022 ümraniyespor galatasaray maçı)

    yine inatla çizgiye yakın kalma talimatı almış gibi oynadı. son 15 dakikada biraz kendi kafasına göre en iyi olduğu işi yapıp içeri girmeye başladı.

    okan hoca’nın aanholt ve kerem’in rollerini torrent döneminde inanılmaz formdayken tersine çevirmesi akıl almaz bir karar. mertens’i santrafor’a koyup seferoviç’i 10 numaraya atmak, ardından da mertens’e boyuna uzun top atıp “bu adam forvet değil” demek gibi bir şey.

    kerem çizgide, aanholt da onun arkasından boş alana geç koşu yaparken rezil bir takımın en iyi iki parçasıydılar. okan hoca sürekli orta kalitesinden şikayet edip orta kesebilen oyuncuları o pozisyona sokmuyor. işin komiği leo dubois gelince çizgide durabilecek ama o da orta kesemeyecek.

    eğer “benim taktiğim budur, bana yeni sol bek getirin” dendiyse biz niye dünyanın en zor mevkisine as oyuncu bulup oyuncu satmak için ağustos sonunu bekledik? 31 yaşında topçu aanholt, yapıp yapamadığı çok belli.

    pva eğer rolü doğruysa arada yaptığı akılsızca kararlar, ayağından kaçırdığı toplar vs dahil olarak da türkiye’nin tartışmasız en iyi sol bekidir. ya doğru şekilde oynatırız, ya da panik transferleri ile ibreyi oynatmayacak bir oyuncu için 6-7 milyon euro daha yükün altına gireriz. bence bildiği gibi oynatmak çok daha kolay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın