• 397
    2022-23 sezonunun ilk 2 maçından farklı olarak 4-3-3 dizilişi ile başladığımız, ikinci yarı 4-4-1-1 tamamladığımız maç.

    beklendiğinin aksine ilk yarıda torreria tek 6 numara, oliveira ve akbaba çift 8 numara oynadılar. hakkını yememek lazım akbaba'nın ilk defa 8 numarada katkı verdiğini gördüm. hem mücadele etti, hem de fizik olarak güçlüydü. ve ayrıca istekli oynadı. keza oliveira da ilk yarı bana göre daha iyiydi.
    seferoviç 3. dakikada atmayıp pas vererek batırdığı pozisyon nedeniyle çok eleştiri aldı ama bence 2.hafta giresun maçından daha iyi oynadı.

    ilk yarıda kerem ve yunus çok etkisiz kaldılar. 4-3-3'ün kanatlarını iyi değerlendiremediler. hocanın onlarla biraz daha ilgilenmesi lazım. takımı taşıması beklenen yıldızlar gününde olmayınca hücum yolunda yine aksak kaldık.

    ikinci yarıda mertens girince adeta kalite kattı demek lazım. gerçekten kaliteli oyuncu ve istekli oyunuyla fark yarattı. kerem ve yunus'u da oyuna dahil etmeyi başardı. maç tam gidiyor derken gomis'in yine yoktan var ettiği golüyle kazanmayı bildik.

    bu maçta nelsson'u pek beğenmedim. aklı karışık gibi duruyor. hep diyorum bu sevilla takımına uyarı vermek lazım.
    okan hoca da kerem - kılınç değişikliği ile büyük hata yaptı, mertens'in girmesi ile toparlanan oyunun kerem'in çıkması ile son buldu. ama gomis hocayı da kurtarmış oldu.

    aanholt çok kötü oynadı.
    boey ise onun aksine harika bir maç çıkardı.

    maçın hakemleri yine berbat bir yönetim gösterdi.
    var denilen sistem yine galatasaray maçında unutulmuş gibiydi. galatasaray maçlarında trafoya kediler falan giriyor galiba.

    notlara gelirsek;
    muslera 7 (çok iş düşmedi)
    boey 8
    nelsson 5
    abdulkerim 5
    aanholt 5
    torreira 7
    oliveira 6
    akbaba 6
    yunus 6
    kerem 6
    seferoviç 5
    barış alper 5
    gomis 10
    emre kılınç 0

    okan buruk 7
    ümraniyespor 6

    ali şansalan 5
    var 0
App Store'dan indirin Google Play'den alın