resim
Haris Seferović
Takım:Al-Wasl
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.89
Uyruk:İsviçre
  • 574
    (bkz: #3403805)

    adı çıktığı an yaşı itibariyle muhammed'i kesmeye değer bir oyuncu olmadığından bahsetmek istemiştim ki, o büyük hatayı yapmayalım. fakat fazladan veteran transfer etmek için potansiyelli oyuncularımızı sudan ucuza bırakmakta beyis görmeyen bir hocamız olduğu için, yaptık.

    sonuç olarak bu adam kapalı kutu olarak gelmedi, gayet göz önünde ve bilinen bir oyuncuydu. hazırlık maçında 2 gol atınca tıpkı emre akbaba'da olduğu gibi vasat sevicilerin hayallerindeki forvet oyuncusuna dönüştüğü için, hayal kırıklığı da büyük oldu. burada sorun yok aslında ama kariyerinin hiç bir döneminde vakıf olmadığı özelliklere, sanki bu özelliklere sahipmiş gibi "işte yok bu adam golün her türlüsünü atar, yok pivot santrafor, yok yıllar sonra forvet izliyicez" falan tarzında entryler döşenince, mevcut durumundan sonra linç yememesi imkansız hale geliyor.

    emre akbaba ile yalnızlığa terketmek yerine kerem-yunus'un ön hatta daha yakın oynadığı bir sistemde verim alınabilir bence. yoksa bu şekilde gol atıyor olsa bile memnun kalabileceğimizi düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın