resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 439
    galatasaray kariyerine vasat altı bir performansla başlamış olan futbolcu.

    ne hücuma ne de savunmaya belirgin bir katkı veremiyor. fiziksel olarak düşük görünüyor. sahaya ara ara akıl koysa da ayakları aklına yetişemiyor.

    cicaldaunun hücum koşuları hamza akman‘ın deliciliği ya da midtsjö‘nun dinamizmi var. bunlar belirgin. ancak sergio bunların hepsini birazcık birazcık yapar. gerektiğinde yapar, işi bitirir. tıpkı prime selçuk inan gibi aklıyla sahada varolan bir futbolcu.

    galatasaray’ın ağır bir kamp geçirdiğini düşünerek buraya bir virgül koyuyorum. umarım tüm sebebi budur. eğer temposu artmaz ise çok fiyasko bir yatırım ancak böyle olmayacağı düşüncesindeyim. vücut dili, takımı sahiplenişi ve profesyonel geçmişi öyle olmayacağını işaret ediyor.

    fiziksel formu umarım bir an önce yerine gelir ve işler değişir.

    edit: iyi bari, bu hali beğenildiyse çok daha iyi oynayacak. ben beğenmedim. sofascore maçkolik vs. uygulamalardan bakıp oyuncu analizi de yapılmaz. bilgilerinize…

    alın bu da maçkolik; https://www.mackolik.com/...x5f2ej7iy1wmgwcfrpw/

    edit 2: maçkolik linki verilmiştir zira sofascore da 7.7 alırken maçkolikte 6.8 almıştır. yani buralardan oyuncu analizi yapılmaz demek istedim. sanırım yanlış anlaşılmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın