• 261
    ilk yarıda iki takımın birbirine üstün gelemediği bir maç oluyor. diğer maçların aksine 4-3-3 gibi diziliyoruz. galatasaray iki net pozisyon üretmesine rağmen son derece dağınık gözüktü. rakibi karşılarken ve topla oynarken son derece problemli gözüküyoruz, top stoperlerdeyken hücum oyuncuları ile arasında inanılmaz uzun bir mesafe var, oyun kurulumunun bu denli sekteye uğramasının sebebi bu. oyuncular arasında uyumsuzluk ve yerleşim hataları göze çarpıyor, yeni kurulan bir takım olmamız büyük bir etken olsa da tek başına sebep değil, teknik karar nedenli problemler var.
    her zaman olduğu gibi bütün oyuncular yine yerin dibine gömülmüş, bir bütün olarak kötü durumdayken o kötü bu çöp diye tartışmak bana mantıklı gelmiyor. iyi olan var mı? bence yok. takım olarak iyi değiliz.
    ümraniye'ye ileride pres yaptığımız zaman sonuç aldık ama hep bireysel çabalarla olduğu için istikrar sağlanamadı. ortasahayı boşaltmak gibi bir hataya girmeden emre kılınç ve mertens hamlesi yapılabilir. giresun maçında yaptığımız hataya düşersek bu ikramı çevirmezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın