resim
Eden Michael Hazard
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.75
Uyruk:Belçika
  • 457
    real madrid'den brüt 30 milyon euro, net 15 milyon euro kazanan oyuncu.

    şu anda real madrid'de forma giyemediği için, 2022 dünya kupasında oynayabilmek için kendisine kulüp arıyormuş. real madrid de oyuncunun maaşının en azından bir kısmından kurtulmak istiyor ve oyuncu dünya kupasında forma giyerse oyuncuyu elinden çıkarabilme ihtimali yükselecektir, real madrid de bunu istiyor.

    gelelim bizimle ilgili mevzuya.
    oyuncunun menajeri hazard'a yana yana kulüp arıyor, oyuncu avrupa'da birçok kulübe teklif edilmiş ancak diğer avrupa kulüpleri de, tıpkı bizim gibi maaş yükü sebebiyle oyuncuyu transfer edemiyor.

    medyada çıkan haberlere göre, galatasaray oyuncunun %30'unu karşılamayı kabul ederse, %70'i real madrid tarafından karşılanıp, 1 yıllık kiralık olacak şekilde transfer gerçekleşebilirmiş. oyuncununbet maaşının %30'u bile yıllık 4.5 milyon euro'ya karşılık geliyor ve bu bile bizim için pahalı. ancak, transfer döneminin sonuna doğru, maaş ödemesi konusunda %20'lik bir teklif yapıp, şansımızı deneyebiliriz. bunun haricinde bizim için imkansıza yakın denecek kadar zor bir transferdir.

    ayrıca, geçmişte kiralık oyuncuların kulübe maddi açıdan ve başarı bakımından ne kadar zarar verdiğini hatırlıyoruz. oyuncu uzun zamandır forma giymiyor, kilo sorunları ve sakatlık sorunları mevcut.

    kötü de diyemiyorum, iyi de diyemiyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=zdtnPGTzRSY
App Store'dan indirin Google Play'den alın