resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3283
    kulübümüzün çiçeği burnunda teknik direktörü.

    kendisini daha evvel ligde yaptıkları için başarılı bulurum ve sabır gösterilmesi taraftarıyım.

    ancak transfer konusunda oburlaşıyoruz gibi geliyor bana. taraftar elbet transfer isterde, her kötü performans sonrası teknik direktör transfer isteyecek ise işimiz var.

    aanholt iyi kötü bu sezonu götürebilecek bir isim ancak bir kötü performansla yerine sol bek aranmasını anlayamıyorum. geçen sezonun tamamında ligde ve avrupa'da kilit tüm maçlarda gayet iyi oynadı. kendisi yerine kazımcan alternatif getirildi, 1 tane de 14 + 3 kuralının 3 üne uygun genç sol bek alınırsa gayet mantıklı olur ama biz sürekli yetiştirmek yerine hazır oyuncu tercih etmeye çalışıyoruz tekrar. ortamız yok.

    belotti'ler icardi'ler, seferovic'ler, mertens'ler, oliveira'lar, dubois'lar... hepsi iyi güzelde abi biz seneye kimi satacağız? habire niye olmuş adam alıyoruz? bunun ortasını bilen bir insan evladı yok mu yav?

    birilerinin dur demesi gerek. sportif direktörse o, futbol a.ş başkan vekili ise sorumlusu o. ama birinin bir sakin artık demesi gerek. her şeyden öte ağustos ayı'nın 19'u, ligin üçüncü haftası hala ilk 11 deneyip oyuncuyu beğenmeyip transfer istenmez. aaanholt bu takımın tüm kamplarında vardı. bütün bu süreçte oyuncuyu kendi taktiksel formatlarına göre sağlıklı tartamadılarsa vay o teknik heyetin haline.
App Store'dan indirin Google Play'den alın