resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 233
    galatasaray sözlükte, başarısız olmasını isteyenlerin haysiyetsiz olarak yaftalandığı fenerbahçe’nin sözleşmeli futbolcusu.
    karakter, yaş, uyruk vb kriterlerden bağımsız olarak fenerbahçe’nin futbolcusu olması başarılı olmamasını istemek için yeterli bir sebeptir. kimseyi de haysiyetsiz falan yapmaz.
    galatasaray’ı basit bir hobi gibi görüyor olabilirsiniz, sosyal çevrenizde fenerbahçeli arkadaşlarınız tarafından takdir ve sevgi görmek istiyor olabilirsiniz, bakın ne kadar objektifim gibi rol kesiyor da olabilirsiniz. bunlar sizin bileceğiniz iş. bütün bunlar çerçevesinde arda güler isimli futbolcuya iyi dileklerde de bulunabilirsiniz, bu da sizi herhangi bir şey yapmaz.
    fanatik galatasaraylıysanız fenerbahçe’nin herhangi bir şekilde maddi ve sportif başarı sahibi olmamasını istemeniz de çok normaldir, bunu haysiyet gibi bir kavramla eşleştirmek, haysiyet kavramından hiçbir şey anlamadığınızı gösterir yalnızca.
    kariyerinin herhangi bir döneminde galatasaray forması giyerse destekleyeceğim, o zamana kadar ne hali varsa görmesi gereken fenerbahçeli futbolcu. volkan demirel gibi bir şeye dönüşmediği sürece olumlu ya da olumsuz bir his beslemeye gerek yok. kendisi değil ama fanboyları bir hayli itici, orası kesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın