resim
Hamza Yiğit Akman
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:19
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 252
    13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçında 1-0 yenik durumdayken 83. dakikada oyuna giren 17 yaşındaki genç ve geleceği parlak oyuncumuz.

    böylesine genç yetenekleri 2 veya 3 farkla önde olduğumuz maçlarda oyuna alırsak, hem taraftarlarca coşkuyla karşılanır, hem de daha rahat oynayarak skor katkısı yapabilirler. bu da ekstranın da ekstrası bir özgüven demek.

    en basitinden arda güler...

    evet, her ne kadar mevkileri farklı olsa da, arda güler kıyaslaması yapamadan edemeyeceğim. arda güler geçen sezon* sonradan oyuna girdiği maçlarda iyi bir skor katkısı yaptı. sonradan oyuna girdiği maçlarda da genelde hep fenerbahçe önde olan taraftı. bu da arda güler'in yeteneklerini daha rahat bir ortamda göstermesi ve taraftarın da skor üstünlüğü nedeniyle çok daha fazla desteklemesiyle oldu. keza 15 ağustos 2022 kasımpaşa fenerbahçe maçında da arda güler 4-0'dan sonra oyuna girmiş ve girdikten sonra da skor katkısını tekrardan yapmıştır.

    işte bizde hamza ve nicelerini bu şekilde kazanmalıyız. çok kötü oynadığımız ve skor olarak da geride olduğumuz maçlarda bu çocuklara ekstra yük bindirmek çok yanlış. taraftarımız, oyuncuları yuhalama noktasına gelmişken, bu çocukları kaos ortamına atmamalıyız. skor üstünlüğünü alalım, çocuklara alışsın diye 10-15 dakika süre verelim, sonra 11'de mi başlatırız, 4-0 yenik durumdayken mi oyuna alınır bilmem ama öncelikle özgüven kazanmaları gerekiyor. bu da kör dövüşü etrafında değil, rahat bir ortamda gerçekleşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın