resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3236
    okan buruk iyi antrenör ama galatasaray için henüz deneyimsiz. önemli olan hatalarından ders alması.

    (bkz: 13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçı)

    müthiş taraftar!* topluluğuyla başlayan müsabakada 4. dakikada direkten dönen frikik gol olsa hikaye farklı gelişebilirdi. nitekim akbaba'nın çalınmayan penaltısı da ayrı bir etken tabii. ama asıl sorun okan hoca'nın taraftara hediye verme arzusundaydı.

    istekli olmak hoş ama 45. dakikada orta sahanı boşaltıp 2. santrforu oyuna alırsan işler oldukça karışacaktır. okan hoca hafta boyu yaratılan barcelona maçını geçen sosyal medya atmosferinin kurbanı olarak yanlış tercih yaptı.

    çünkü ilk yarıyı takım önde bitiremese de fena olmayan bir oyun ve akış vardı. rakibin ciddi bir tehdit durumu yoktu. senkronize hücum pres ne kadar başarılı tartışılır tabii ama 45. dakikada çift santrfora dönmemizi gerektiren bir eleme maçı değildi nihayetinde.

    akbaba'ya 60'a kadar şans verebilirdi. emre kılınç'ı alıp 4-3-3 yapabilirdi ya da toreira/berkan alıp sergio'yu öne kaydırabilirdi. tek yapılmaması gereken hamle seferovic'in yanına gomis'i almaktı. ama maalesef ki aceleci davrandık.

    olsun hocam kaybedecek 3 puanlık kredin var elbet, yeter ki bu hatanı tekrarlama başka müsabakalarda.

    birde taraftar çok istiyor olsa bile hazır olmayan mertens'i oynatma. sonuçta 35 yaşında futbolcu son 15 dakika kurtarıcı girdiği maçta tüm toplar sadece hamza akman'da kaldı. iki korner harici kayıptı. ne vermesini bekliyorduk ki bu fizik durumunda?

    seni seviyoruz, senli galatasaray'ı seviyoruz ve başarılı olmanı istiyoruz ama sende kendini ekstra sevdirmek için eline geçen bu güzel fırsatı, fena olmayan kadroyu tezcanlılıkla harcama. başarın bol, 3 puanın daim olsun.

    bir notta taraftara: barcelona maçında herkes biletini araplara satmıştı, bu maçta da mı araplar vardı tribünde? ne tezahürat, ne ıslık... sadece mertens ve torreira çığlıkları. transfer oburluğunun zirvesindeyiz. üstelik ayranımızda kalmadı içmeye.

    edit: ek not.
App Store'dan indirin Google Play'den alın