resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Olympiakos
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 392
    brezilya milli takiminin 8 numarasi elano manchester city'de taraftari ayaga kaldirirken bizde dogru duzgun is yapamadi ancak elano'un brezilya milli takimi ortasahasi oldugu gercegi degismedi. bizle uyusmadi veya biz uymadik her neyse.

    bizde yasli diye hakkinda soylenmedik soz kalmayan, taraftarin itin kaba etlerine soktugu fernando sevilla'ya resmen yasli herif bundan cacik olmaz diyerek gitmesine burun kivirildiktan sonra, babalar gibi performans gosteriyor. hem de yillardir.

    simdi ikisinin arasi bir onermeyle bu adama da yukleniliyor. belki elano gibi bizle kani uyusmaz. belki de fernando'nun ikinci sezonu gibi olan her sey icin gunah kecisi ilan edilip takima kattiklari ve katacaklari dusunulmeden bos bos konusulur.

    sergio sevdigim tarz orta saha diyemem bile. barcelona ve manchester city (ikisinin de pep'in elinden ciktigini unutmayalim) olmadikca sergio gibi oyuncular %100 uyumlu olmayacaktir, ancak come on mannnn. wtf. futbolu bu kadar net ve basit oynayabilecek bir adami elestirme sekli bu mu yahu. furboldan anliyor musunuz cidden?

    tekrar soyleyeyim, belki patlayacak adam. ama adama kotu vs bsyler diyenler zamaninda ronaldo'yla ayni takimdayken benzema'ya kazma diyen adamlarla aynidir muhtemelen. benzema o zamanda muhtesem bir oyuncuydu, kendisinden isteneni yapiyordu, simdi de muhtesem bir oyuncu sadece ondan istenenler degisti.

    rica ediyorum benzema'nin basliginda yazilanlara bakin. kazma, cop, topa vurmayi bilmiyor, skor uretmiyor.... birakin allahinizi severseniz ya.

    fenerbahcenin sergio gibi oyuncusu olsa sorunlarinin %70'i azalirdi.
    sucu bireysele indirmeyi birakip, biraz da takimin ustunde biscuit hammer gibi duran sorunlara yogunlasmak gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın