resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3384
    galatasaray futbol takımı kerem'i oynatmak için kurulmuyor. kerem bu takım için oynayacak ve verimli olacak.

    normalde burada oyuncu gömmekten nefret ederim. dünden beri kerem'e yazdığım iki ya da üçüncü entry'm o derece. takıma oynamıyor kerem.

    topla buluştuğu an alıp kaleye gitmeye çalışıyor, kenardan orta açmıyor mesela içerisi dolu. set oyununda batırıyor topla rakibin üstüne gide gide pas opsiyonu olanları çıldırtıyor. pas kalitesi çok kötü. stoperler top kullanırken hep derinde bekliyor biraz olsun doğru pozisyona, yani stoperden sonra topu alacak kişinin pas alanına girip 3. istasyon olabilir, bunu ısrarla yapmıyor çünkü kaleye yakın olmak istiyor, kendisi de biliyor topu ayağına aldı mı kaleye gitmesi lazım, neden? çünkü oyun görüşü diye bir şey yok, etrafında koşu atan, desteğe gelenleri görecek kadar bile kafasını kaldırmıyor, orta kesme gibi önceliği yok kaleye gitmeli. atağı kerem bitirmek istiyor.

    bu durumda avrupa'da asla üst düzey bir kulübe gidemez, onlar böyle adamı almaz zaten. bunları kendisi de biliyor, transfer döneminde boyunun ölçüsünü de aldı. ama hala enteresan tripler var kerem'de. antrenmanlarda tatsızlıkların içinde. bir dayak daha yiyecek diye endişeliyim. vücut dili, bakışları, maçtaki tepkileri tv başında beni bile gıcık ediyor. dün nelsson yerine başka biri olsa kerem'le yine tartışacaktı.

    sessiz sakin görünüp, zayıflığını bile bile sinsilik yapan biri izlenimi alıyorum. bencillik gösterip takım arkadaşlarının eforuna saygı duymadan sadece kendi doğrularını oynuyor. topla al ver yapıp pas yaparsa pas hatası yapacağını biliyor, topu aldı mı 3 kişi arasına dalıyor mesela. orada pas bekleyenlerden biri olsam sahadayken değil ama yedek kulübesinde kendisini biraz ellerdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın