resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3199
    sahsen yunus’u forvet arkasinda denememiz gerektigi kanaatindeyim. 4-2-3-1 oynayacaksak dubois onunde boey. ıki fransiz sag kanadi kapatir. defansif anlamda gecit vermezler. boey hucumda belki kisir kalir ama yaninda oynayacak yunus(forvet arkasi) ile uyum saglarsa hucumda gayet etkili olabiliriz.

    boylece yunus ve kerem birbirine yakin oynamis olurlar ve forvet arkasindaki dinamizm eksikligini gidermis oluruz. boey sag onde denenmeli.

    ornegin madrid yeri geldiginde valverde gibi defansif ortasaha oyuncusunu sag onde oynatiyor. tabiki boey valverde kadar etkili ve cok yonlu bir oyuncu degil fakat iki benzer kanat oyunculariyla oynadigimizda sonuclari ortada. dolayisiyla ortasahadaki delici ofansif oyuncu sorununu yunus ile cozer, sag kanadi tamamen fransizlara emanet ederiz. yunus-kerem yaklasir. ortasaha zaten midtco-torreira ikilisi ligin ustunde. ıkinci yarilar oliviera orta ikili yerine de girebilir. boey cikar yunus kanada gece oliviera forvet arkasina gecebilir vs vs bir cok cozum uretilebilir.

    ozetlemek gerekirse boey sag onde yunus fovet arkasinda denenmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın