resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 524
    hollanda ligi eredivise'de 100 küsür maçta 30'dan fazla asist katkısı yapmış orta saha. bu istatistik kendisi hakkında bize çok önemli doneler veriyor:
    yaklaşık her 3 maçta 1 asist yaptığını görüyoruz, bu da düşünüldüğü gibi düz bir orta saha olmadığını aksine oyunun ofans yönünde yaratıcı yeteneklere sahip olduğunu gösteriyor. salt defansif meziyetlere sahip bir orta sahadan çok oyunun iki yönünde de takımımızı güçlendirecek aksiyonların içinde olacağı anlamı taşıyor.

    keza 7 ağustos 2022 antalyaspor galatasaray maçı'nda da bu görüntüde bir yirmi dakika izletti bizlee önce savunmada kaptırılan toplarda rakibin ani hücumlarını durdurabilmek adına rakiplerini bozdu, sonrasında yakaladığımız geçiş hücumu esnasında önce çok güzel boşa çıkıp topu aldı sonrasında da topu hemen vermek yerine rakipleri üzerine çekip ince bir işçilikle mis gibi bir asist yaptı. bu özelliği özellikle bize karşı çanakkale geçilmez'i oynayan anadolu kulüplerine karşı deplasmanlarda çok iş görür. sakatlıktan uzak bir kariyer diliyorum. eğer bailadığı gibi devam ederse çok canlar yakacak ligin kaderini etkileyecek bir oyuncudur.
    hoş geldin kardeşim. sonu şampiyonluk olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın