resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 3323
    okan buruk'un 7 ağustos 2022 antalyaspor galatasaray maçı taktiğini görünce nelsson'dan çıkıp kendisine yönelsek mi diye inceden aklımdan geçirdiğim stoper. arkada çok boşluk vereceğimiz kesin.

    pva defansif olarak sorululuk sahibi bir bek değil ve abdülkerim de atletizm olarak marcao'dan net geride. sol stoper ve sol bekimiz arasına atılacak toplar altın madeni olacak. sağ bek dubois'de bu sıkıntıyı yaşamayız hatta sağ stoperimizin kademesine girdiğini de görürüz.

    sağ stoperimiz sık sık bu bahsettiğim sol stoper-sol bek hattımızın kademesine koşacak gibi duruyor. nelsson da atletizmi düşük ve tek hamleli bir stoper olduğu için bu bölgede aksaklıklar yaşayabiliriz. nelsson o tek hamlesinde başarıya ulaşamazsa bütün ihaleyi taraftarımız kendisine yıkar. türk olduğu için abdülkerim'i kesemiyoruz. bu yüzden nelsson yerine birden çok hamle yapabilecek atlet bir stoper koyabiliriz belki.

    tabi dünya üzerindeki tek atlet, birden çok hamleli stoper denayer değil. marcao’yu ve nelsson’u bulduk bir tane daha buluruz. hatta net söylüyorum scout ekibinin listesinde en az 10 olası satışta yerine alınabilecek oyuncu hazırdır. imza parası+maaş+vergi ile denayer’e 25 vereceğine, o bütçeyi geri dönüşü olacak bir oyuncuya vermek daha mantıklı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın