• 13
    mevzu sadece galatasaray futbolcularının satılması da değil. satış olur, değerinde kazanırsın, yerini aynı mantaliteyle doldurursun olur.

    ulan elimizde zaten net geleceğimizi kurtarabilecek adamlar diye baktığımız 4 tane adam var. marcao, nelsson, kerem, yunus. potansiyeli olan başka oyuncularımız da var ama henüz bir performans vermediler.

    sen bu adamları satıyorsun yavaş yavaş. eyvallah, sat da, gelen parayla ne yapıyorsun benim için önemli olan o. tamam takımın kalite ve tecrübesinin yükselmesi gerekiyordu, gittin mertens'i aldın. hani 35 yaşında olması benim açımdan eksi ama yine de eyvallah, hayvan gibi adam sonuçta.

    gittin aynı mantıkla sergio'yu aldın, yaş 29. alexis sanxhez'in peşinde koşuyorsun falan.

    e şimdi gideceksin stopere yine 29-30 üstü bi adam alacaksın. e bu takım bi de başarısız olursa allah muhafaza ne bok yiyeceğiz? soso'nun sözleşmesinden çıkabilsek diye bekliyoruz yıllardır, adam akıllı gelecek vaadeden ve bize para getiren transferler yapılmış ilk kez. gelir gelmez yapılmış tüm olumlu işleri bozup stratejiyi yine batmakta olduğumuz günlere neden çeviriyosunuz abicim? tamam vallahi kalite katmanızı anlıyorum, lazımdı zaten hemfikirdik. ama tüm assetleri bu kadar ucuza elden çıkarıp gelen parayı geri dönüşü olmayacak yerlere gömecektiyseniz o cüzdanı niye salladınız hafız?

    sakın. yemin ederim şu transfer döneminin tüm güzelliği biter gözümde nelsson ederinin altına satılırsa. nelsson da gitmek istiyorsa gitsin evine ağlasın. yok öyle üç otuz paraya bunca yatırımı piç etmek.

    nelsson'u ederinin altında satan gözümde haindir, ne yapmış olursa olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın