resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 1160
    ayrılmak istemesi anlaşılabilir olan oyuncu, fakat pek çok kez belirtildiği gibi ayrılıp ayrılmayacağının kararı 100% bize bağlı olmalı.

    kendisine hatrı sayılır miktarda bonservis ödedik. marcao'nun ayrılmasından sonra savunmanın en önemli parçası haline geldi. lig başladı ve savunma planımızı değiştirmemiz gerekecek; diğer kulüplerin planlarında yer alan stoperleri getirmek için daha fazla harcama yapmamız gerekecek. hepsinin üstüne oyuncunun serbest kalma maddesi mevcut. bu madde oyuncuya kolaylık sağladığı gibi kulübün de çıkarlarını koruyabilir.

    söylenmesi gereken basit: gitmek istediğin takımı serbest kalma maddesini ödemeye ikna edersen ayrılabilirsin; biz senin için pazarlık yapmayacağız. bir yandan da alternatiflerle görüşmeleri ilerletmek, mümkünse birkaçını imzaya hazır hale getirmek gerek. sevilla 25'i vermiyor mu? kendileri bilir. hiç öyle bu ligden maksimum 15'e oyuncu gider muhabbeti yapılmasın. kendi stoperlerini toplamda 90 milyona çakan sevilla transfer sezonunun bitmesine yakın bir zahmet 25 milyonluk serbest kalma maddesini ödesin.

    nelsson için 25 milyon altı alacağımız tüm senaryolarda yönetim başarısızlığı vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın