• 462
    bu maç kaybedilebilirdi, berabere bitebilirdi. antalya penaltıyı atsa gidişat farklı olabilirdi. rakip cidden güçlü ve kendinden emin bir rakipti.

    bunlar olsaydı dahi bu maçta galatasray için şunu derdim: bu ceket bu bedene uymuş. sahada çaresizce çırpınmayan, gereksiz şeyler yapıp telafi etmek için uğraşmayan, sadece yapması gerekeni yapan bir takım vardı. maçın başından sonuna kadar inisiyatifi eline alıp oynadı takım. hem de en önemli oyuncuları etkisiz günlerinde, kadrosu daha çok eksik olduğu halde.

    geçen sene vatkalı ceket giymiş dursun özbek görüntüsü vardı takımda. şu an ise jilet gibi siyah takımları çekmiş ünal aysal'a evrilmek üzere bir görüntü var. bundan önceki üç sezonu izlemiş olan ne demek istediğimi anlıyordur. o oturmayan, ayrıksı duran görüntü yok yani.

    işte yensek de yenilsek de şu futbol için yok xg, yok yz diye alakasız kurtarma yazılılarına gerek olmuyor. üç yıldır eleştirilen o uymsuz ruh bu sene yok çünkü. okan bey başarılı olamaz belki, bilmem ama görünen o ki olmayacak işlerin peşinde heba etmeyecek takımı. uzun süre sonra sahada ilk profesyonel maçına çıkmış gibi çaresizce çırpınan 11 adam görmedim. 2019'dan beri ilk defa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın