resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 450
    hala 6 numarasız oynadığımızı hatırlatarak henüz ilk maçında gayet iyi iş çıkardığını söylemek gerekiyor. önlerinde kesici bir orta sahamız olmaksızın oynadı stoper ikilimiz. bu hem hücuma çıkarken pas opsiyonu bulamamaya (zaten bu yüzden marcao topu taşıyarak oyun kuruyor ya da pva’yı bulmaya çalışıyorduk, pva olayını hala yapıyoruz), hem de geriye dönerken özellikle hızlı çıkabilen takımlarda direkt olarak rakip hücumcularla son adam olarak baş başa kalmaya sebep oluyor. bu durumda da kendisinin ve nelsson’un fiziği daha pırpır oyunculara karşı sorun oluşturur tabii ki.

    takıma yeni 6 numaramız da katıldıktan sonra hem çıkarken hem de kontra yerken o kadar zor durumda kalmayacağımızı düşünüyorum. hatta ben başka problemleri de olsa bile luyindama ile ilgili ana sorunun da bu olduğunu düşünüyorum. luyindama hiçbir zaman bir pas oyuncusu olmadı ama yanında oyun kurmanın kitabını yazan mariano, önünde profesör doktor fernando falan varken luyindama’nın oyun kurucu bir pas atmasına gerek olmuyordu haliyle. çek sola ver sağa kuruluyordu oyun. neyse.

    marcao sonrası üzerinde illa ki bir baskı olacaktır, o yüzden kendisinin marcao olmadığının farkında olup destek olmamız gerekiyor.

    edit: (bkz: 7 ağustos 2022 antalyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın