resim
Okan Kocuk
Takım:Samsunspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1132
    karşı karşıya pozisyonlarda ya da kaleyi terk etmesi gereken yerlerde iyi ama yan toplarda korkunç derecede kötü kaleci. ayağı ne iyi ne kötü ama baskı yiyince kararları korkunç.

    36 yaşındaki muslera ile karşılaştırırsak okan'ın tek avantajı türk olması. kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum ama galatasaray'ın as kalecisi olabileceğine dair kuşkularım var. hali hazırda abdülkerim, kerem ve yunus ile 11 oynayacak garanti 3 türk oyuncumuz; emre akbaba, berkan, barış alper, kazımcan, emin bayram gibi yedekten girip katkı verebilecek türk rotasyonumuz; sıkışırsak sahaya atabileceğimiz taylan, ömer bayram ve emre kılınç gibi bir zamanlar performanslarını övdüğümüz ve o performansları özlemle beklediğimiz yerli oyuncularımız var. o yüzden kaleci illa yerli olsun ısrarı bana mantıklı gelmiyor.

    futbolda kalecin ve forvetin kötüyse kazanma şansın çok zayıflıyor çünkü bu 2 oyuncu başrollerdir.

    okan'ı uzun yıllar 2. kaleci olarak tutup batuhan'a yatırım yapmak daha mantıklı bana göre. batuhan'ın süper lig'de 11 oynayabileceği bir takıma göndermek lazım. giresunspor, okan'ı istiyordu, batuhan'ı versek isterler mi acaba.
App Store'dan indirin Google Play'den alın