resim
Evander da Silva Ferreira
Takım:Portland
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.80
Uyruk:Brezilya
  • 245
    galatasaray taraftarında bir takım ilginç tezatlıklara konu olan oyuncu, mevzu kendisinin iyi ya da kötü oyuncu olması değil, potansiyeli hiç değil. mevzu tamamen tarz ile alakalı. nasıl mı dersek;

    taraftarımızın ciddi bir çoğunluğu 4-1-4-1 ya da farklı bir versiyonu olan 4-1-2-3 dizilimini kesinlikle görmek istemiyor. bunun yerine 4-4-1-1, 4-4-2, 4-2-3-1 gibi dizilimler görmek istiyor. ancak ilginç nokta burada başlıyor. evander taraftarın istediği dizilimlere uymuyor, taraftarın istemediği dizilimlere uyuyor. çünkü kendisi bir 8.5 numara.

    diğer bir konu kadro mühendisliği konusu; bana sergio oliveira varken evander almak, selçuk inan varken wesley sneijder almak gibi geliyor. tamam kalite falan var, izlerken keyif de alırsın ama elinde oliveira varken o tarz bir oyuncu gerekli mi? oliverira'nın bazı özelliklerini törpülemiş olmaz mısın evander gelirse? ben evander yerine kanatlarda da oynayabilen driplingci bir 10 numara almamızın repertuarı gelliştirmek ve rolleri çakıştırmamak açısından bizim için daha doğru olacağına inanıyorum. amine harit maaş ve kişilik olarak olmasa da oyun tarzı olarak doğru bir profildi bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın