resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1356
    hocam, berkan kutlu orta saha ise orta saha tanımı nedir ?

    biz bunları kramponlarla anlattık, megafonlarla anlattık, biz bunları böyle değişik bilmem nelerle anlattık. biz bunları patlamış mısır ile fiyonklarla anlattık. düdüklerle anlattık.

    berkan kutlu kontra atak oynayan takımların oyuncusudur. berkan kutlu topun arkasında bekleyen takımların oyuncusudur. rakip takımın defans oyuncularını orta sahaya kadar çıkararak hücum ettiği, kendi takımının ise rakibi beklediği takımın oyuncusudur. rakip takımın orta alan ile ceza alanı arasında kaptırdığı topu bir anda rakip kaleye götürebilen takımların oyuncusudur. bu takımlara ilk önce ne lazım. iyi koşan, pres yapan adam lazım. berkan yorulmak nedir bilmeden pres yapabilen bir oyuncu. berkan'ı bırak abi rakibi yıldırsın. bassın pres yapsın top kapsın. berkan'ın topla arası iyi değil, pas iyi değil, şut iyi değil, kafa topu iyi değil. en iyi özelliği iyi koşması, sürekli pres yapması.

    biz geçen sene ne oynadık ? pas futbolu. e bu adamın en iyi özelliği pas yapabilmesi değil ki. düşünsenize su topu oynuyorsunuz ama oyuncunuz yüzme bilmiyor. peki neden tercih edildi ? kimse bilmiyor. şimdi oynadığımız oyuna da uygun değil. ee napacaz.

    galatasaray futbol takımının özelinde berkan kutlu'nun iki senedir oynatıldığı bölgeye, ilk önce diyorum bakın ilk önce topla arası iyi futbolcu tercih edilmelidir. daha sonra ekstra özellik olarak pres gücü, hız, top kapma gibi özellikler eklenebilir.

    kısacası berkan kutlu kötü bir futbolcu değil. ama berkan kutlu galatasaray'ın oynamak istediği futbola uygun değil. galatasaray kontra atak oynayan rakibi kovalayan takım olsaydı berkan kutlu direk ilk 11 yazılırdı, vazgeçilmez olurdu. değeri de artardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın