resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1354
    berkan hakkında 2021 ağustos - eylül - ekim aylarında yazılan entry'lere bakın, sonra da takımın iyice düşüşe geçtiği dönemlerdeki entry'lere.

    hakkında kısacık bir süre zarfında akla kara gibi bu kadar zıt, önce göklere çıkartılıp dortmund'a 30 milyon euroya satma planları yapıp, sonra da çöp ilan edilerek yerin dibine sokulan bir futbolcuya daha rastlamadım. bu arada, berkan'ın bireysel performansında bu kadar dramatik bir düşüş yaşanmadığı çok aşikar. takım performansının günden güne dibe vurduğu, motivasyonun giderek sönümlendiği 21/22 sezonunda haliyle kendisi de sahada kötü görünmeye başlamıştır ama bu kadar yerin dibine sokulacak birisi asla değildir.

    alanyaspor döneminde ne oynadıysa, burada da benzer bir oyun sergilemektedir. ki bence hala gelişime açıktır. ne yaptığı, ne verdiği, ne verebileceği ve neyi vaadettiği belli olan bir oyuncudur.

    yerli rotasyonunda kesinlikle olmalı ve sezon içerisinde muhakkak kendisine şans verilmelidir. önümüzdeki sezon şampiyonluğa doğru giden, kenetlenmiş, belli bir plan ve strateji dahilinde top oynayan bir galatasaray izlememiz halinde, inanıyorum ki çok daha iyi bir performans sunacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın