resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 263
    kendisini tanımıyorum, hakkında yapılan video editler, skills videoları da oyuncuğu hakkında bilgi vermez. ömer bayram skills diye bir video hazırlarım, asistlerini de koyarım video’ya, aklı gider milletin. kanmayalım böyle şeylere hemen.

    adı bilinmiyor, kendisini tanımıyorum diye de eleştiri yapamam açıkçası. belli ki birileri tarafından izlenip beğenilmiş bir futbolcu. eleştirmeyin demiyorum ama biraz oynasın bizde, o zaman eleştirin en azından. daha bize gelmeden kendisini eleştirmek çok sağlıklı değil.

    o bölgeye daha şöhretli birileri isteniyor ki normaldir bu ama bu takımın asker futbolculara da ihtiyacı var. tudor’un çöpe attığı, masraf çıkarmasın diye yemek bile verilmeyen, 1 milyon euro’ya sözleşmesi fesih edilsin denilen ryank donk imparator’un gelişiyle birlikte kazandığımız 2 şampiyonlukta pay sahibi oldu. taraftarın taptığı milan baros’ların, harry kewell’ların boş geçtiği fenerbahçe derbilerinde defans oyuncusu etiketiyle 2 gol attı.

    burası garip bir lig arkadaşlar. önyargılı olmayın diyorum sadece. sanırsın ki jem karacan geliyor aq. öyle bir matem havası yaratılmış ):
App Store'dan indirin Google Play'den alın