resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 257
    künyesinde 28 yazan, sözlük yazarlarının ise sürekli 30 yaşında dediği oyuncu. birkaç gün daha süreç uzarsa yeni entrylerde 31 yaşında olduğu iddia edilecektir. yahu adam daha imza bile atmadan değersizleştirmeler başladı. galatasaray taraftarının kendi oyuncusunu değersizleştirme takıntısı vardır yıllardır ama daha gelmeden bu kadar saldırıldığını pek hatırlamıyorum.

    sergio ile oldukça iyi bir ikili olacağını düşünüyorum. bir kere bu adam hücum presi konusunda oldukça iyi görünüyor. ayrıca orta sahada topla mesafe kat eden, dribbling yapan oyuncumuz da yok. bu sorunları geldiği anda çözebilecek bir isim bu arkadaş. en azından videolardan ve izleyenlerin yorumlarından anlaşılan şey bu. ayrıca toptan korkmayan, sürekli boşa kaçıp top isteyen birisi. bizim de bu konuda ne kadar kötü olduğumuz ortada. bütün bunlar düşünülünce çoğunluğun aksine gelirse oldukça iyi işler çıkaracağını düşünüyorum.

    tabii millete gueye diyip sonra miço geliyor derseniz bu tepkiler doğal ama zaten gueye bu ligin çok çok üstünde. kimse kusura bakmasın ama ne galatasaray ne süper lig gueye seviyesinde transfer yapabilecek bir noktada değil. bir rüyaydı ama olmadı. o yüzden gerçeklere dönüp, gerçekten bu ligin seviyesinde ya da bir tık üstü seviyedeki gerçekçi hedeflere yönelmemiz gerekiyor. miço da bu anlamda makul bir hedef. emin olun hollanda ligi süper ligden daha aşağıda değil.

    edit: bu arada topla mesafe kat eden orta sahamız hiç yok dedim. bu kısım yalan, elimizde hamza akman var. bu işi çok da güzel yapıyor hamza. ama hoca bu sene çat diye çıkarıp 11'e koymayacağına göre hamza'yı, miço'yu almakta bir sıkıntı yok. fakat hamza'ya da sık sık forma vererek bu sene sonuna kadar 11'e alıştırmamız lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın