resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 236
    öncelikle kendisi 6 numara değil bir 8 numaradır. ikincisi kendisi oyun kurması için değil önde baskı yapması için isteniyor. 2017-2018 sezonu orta sahası üzerinden yerini göstermek gerekirse:

    2017 fernando reges - 2022 ?
    2017 badou ndiaye - 2022 midtsjö
    2017 belhanda - 2022 oliveira

    biz bu oyuncuyu orta sahaya dinamizm getirsin, baskıyı getirsin, boştaki topları toplasın diye alıyoruz. kendisinin eksikleri yok değil. ndiaye gibi bir tackle yapabilen bir oyuncu değil ama aynı gedson gibi yılmadan defalarca ikili mücadeleye girebiliyor. ikili mücadele kazanma oranı ise gedson'dan çok daha iyi çünkü fiziksel olarak daha güçlü bir oyuncu. ayrıca aynı gedson gibi dribbling ile dikine gidebiliyor ama o konuda gedson kadar iyi değil. ayrıca topla buluşma sayısından oyuncunun pas alma konusunda iyi seviyede olduğunu gösteriyor. hareketliliği ve bu boşa çıkma yeteneği abdülkerim ve nelsson'ı da rahatlatacaktır.

    ben dahil kimseye çekici gelmeyen bir diğer konu ise oyuncunun yaşı. 29 yaşında bir oyuncu. 3 sene imzalasak son senesinde 31 yaşında olacak. fiziği ile oynayan bir oyuncu olduğu için düşüş yaşayacağını tahmin edebilirsiniz. sözleşmesi bittiğinde 1 sene uzatılması da şaşırtmaz. maaşında ise tek güvencem erden timur. midtsjö, az alkmaar'da net 300 bin € kazanıyordu, bence bizde 1 milyon € altında alacağına eminim.

    bence kendisi tipinde bir oyuncu puzzle'ın eksik parçasıydı. kendisi vasat bir takımın vasat bir oyuncusu da değildir. çok iyi bir ligin, iyi bir takımının, iyi bir oyuncusudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın