resim
Ali Akman
Takım:FCV Dender EH
Mevki:Santrfor
Yaş:22
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 384
    üzerinden altyapı güzellemesi yapmanın yersiz olduğu oyuncu.

    bu sene herkesin malumu anamızın ligindeyiz. hedef şampiyonluk. forvet eksiğimiz belli, yabancı sınırı ortada. kiralık da olsa yerli almak yanlış bir hareket değil.

    ayrıca, altyapıdan golcü olacak adam kendini belli eder, takır takır atar golleri gık diyemezsin. galatasaray altyapısından çıkıp da süper lig seviyesini geçtim, 1. lig seviyesinde bile bir oyuncu yok. o kadar hoca geldi geçti, forvet bölgesinde kimse alt yapıdan adam monte etmedi ileri uca. demek ki bu çocuklar sizin düşündüğünüz kadar kaliteli değiller. a takımdan forma alacak oyuncular değiller. hocaları salak yerine koyup, oynatmadıkları için olmuyor bu çocuklar deme gafleti bu taraftarın en büyük yanlışı. takımın başarısızlığından dolayı oyalanacak konu aranıyor gibi geliyor bana.

    bugüne kadar hazırlık maçı olsun başka bir maç olsun gençlerden izleyip de heyecanladığım, aydın yılmaz, arda turan, sabri sarıoğlu, bir de ozan kabak var. bu adamlar profillerini şak diye koyuyorlar ortaya, hata yapsa da sırıtmıyor. zaten bu dörtlü bu yüzden süper lig seviyesinde forma giydi. temposuzluğu ile acaba dedirten yunus kiralık gitti, şimdi geldi kadroda düşünülüyor. yani hocalar birinin önünü kesmiyor, oyuncunun kendini göstermesini istiyor. sırf oynatmakla oyuncu olsa şimdiye 8 forvetimiz olurdu. milli takıma bakınca 70 yaşındaki burak dışında net forvetimiz yok, o da bıraktı zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın