resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 203
    kendisini simdiden elestirenler ve savunanlar var.
    savunanlar;
    * alkmaar bizden iyi takım orada surekli 11 oynamıs o zaman bize de yarar.

    biz de sampiyonluga oynadıgımız bir donemde omer bayram 11 de ortasaha oynayıp istatistik olarak midtsjo den daha iyi performans gosteriyordu. o donem birisi omeri bizden alsa iyi transfer yapmıs olur muydu.

    * norvec milli takımında oynayan bir orta saha faydalı olur argumanı var
    29 yasında kadar 13 kere milli olup 90 dk tamamlamamıs, ustune 1 yıldır da secilmemis. yani milli bir oyuncu degil, ayrıca elimizde romanya milli cicaldau var cok milli isteyene.
    * garip bir arguman da sozlukte kotuleniyorsa iyi cıkacaktır.
    bunlara ornek de yazabilirlerse inandırıcı olur ama oyle bir adam yok, belki iyi beklenen kotu cıkmıstır da gorunen koy kılavuz istemiyor.

    elestirenler;
    * 10 degil, 6 degil daha cok 8 numara da oynamıs bir oyuncu, bizim ihtiyacımız 6 ve 10. cunku zaten iyi bir 8 numara aldık
    * asist ve gol katkısı kariyerini boyunca olmamıs, bizim de yapamadıgımız o
    * bizim defanstan top cıkartabilecek ayagı iyi ve dinamik bir oyuncuya ihtiyacımız var, kendisinin ne ayagı iyi ne de dinamik
    * bizim ortasahaya sertlik katacak bir adam ihtiyacımız var kendisinin savunma istatistikleri cok vasat.
    * 29 yasında ve seneye serbest bu ragmen 3.5 milyon gibi bir bonsveris dusunuluyor, asla geri donusu olmayacak bir para.
    bu arada dun tuzla macında 30 dk kadar oynadı ve izleyen olduysa gormustur cicaldauya casper deniyorsa dun kendisine ne denirdi merak ediyorum.
    bile bile lades bir transfer tutma ihtimali %20, dusuk ucret, bonservissiz olsa belki bir yere kadar ama su an alelen parayı burusturduk cope atmak uzereyiz. diger sıkıntı da orta saha aldık diye yapılmayacak transfer ile ligde altıncılık, yedincilik galatasaray icin olagan bir yer olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın