resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 188
    yaptığı top kayıplarına özel hazırlanan videoyla seviyesi ölçülmeye çalışılan futbolcu. kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçında çok iyi oynayan sergio oliveira'nın 3 tane kritik top kaybı var, oynadığı oyunla mı değerlendireceğiz yoksa yaptığı top kayıpları mı? önce şunun farkına varmak lazım yatay değil dikey oynamaya çalışan her oyuncunun isabet oranı düşer. oyuncuyu artı özellikleriyle değerlendirenler mantık çerçevesinde yorum yapıyor, muhtemelen oyuncu hakkında bilgi sahibi olmadığı için vasat diyenlerin bunu deme sebeplerinin altı genelde bomboş, neden denildiğine dair bir fikriniz varsa belirtin bizde öğrenelim neden vasat olduğunu.

    çok fazla izleme şansım olmadı, sadece 1-2 maçına göz gezdirebildim. bana kapasitesi çok yüksek olmayan fakat dinamizmiyle ve çalışkanlığıyla öne çıkan bir oyuncu izlenimi verdi. belli bir standartı var.
    28 yaşında bir sezon sözleşmesi kalmış oyuncuya 3.5 milyon az bir rakam değil. 3 milyon'a oliveira'yı transfer etmiştik. bütçe yükseltilip daha net bir oyuncuya gidilebilirdi diyenlere de katılıyorum. ben transferine nötr bakıyorum, daha takıma gelmeden oyuncuyla ilgili bu kadar negatifliği de anlayabilmiş değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın