resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 187
    kendi çapımda büyük ligleri takip ederim. bazen haftada 7-8 tane farklı maç izliyorum. internet üzerinden takip ettiğim 3-4 tane scout sayfası var. 6 numara deseniz 10-12 adam sayarım. 8 numara desen 20 tane oyuncuya kadar rahat çıkarım.
    bunların bazıları ciddi potansiyelli bazıları ise gelecek için olan oyunculardır. az çok hepsini bilen bulursunuz.

    ben bu oyuncuyu hiç duymadım. benim gibi bir sürü duymayan var. bu demek değilki bu oyuncu kötü bir oyuncu.oyuncu belki cidden çok yararlı olacak ve takımımıza katkı sağlayacaktır. oyuncu hakkında herkesin karamsar konuşması bence bununla alakalı. oyuncuyu tam olarak kimse tanımıyor.hollanda liginden orta saha ismi denince ilk isimlerden biri kendisi değil.

    2023 yılında kontratı bitecek adama, yani esasında 6 ay sonra bedava imza attıracağın adama niye bu kadar bonservis veriyorsun. 3.5 milyon euro veriyorsan, çık 6-7 milyon euro bandına daha garantili işlere gir o zaman...

    oyuncu hakkında herkes farklı şeyler söylüyor. youtube videolarından ve editlenmiş görüntülerden bir sonuç elde etmek mümkün değil. oyuncu biraz kapalı kutu gibi ve sürekli olarak norveç milli takımın orta sahasında formada giymiyor.

    oyuncuya biraz nötrüm umarım katkı sağlar ve takımımızın eksik bölgesine yardımcı olur. bu arada oyuncu ile ilgili çıkan haberlerde, yok yedek olarak alınıyor. esasında başka adam var laflarına gülüyorum.

    berkanla beraber yedekte 7.5 milyon euroluk bonservis ödediğimiz oyuncuyu oturacak ne lüksümüz ne gücümüz var.

    https://www.transfermarkt.com/...chaft/spieler/136180
App Store'dan indirin Google Play'den alın