• 75
    tabi ki tüm camiaya bunu yayamam. eminim ki maçtan önce putin’e de küfretti bu insanlar ki videosu da var ukrayna’yı destekleyip putin’e küfreden taraftar. her tribünde vardır böyle insanlar ama fenerbahçe’nin sorunu genelde böyle durumları aklamaya çalışmalarıdır.

    zamanında drogba ve eboue’ye muz gösteren dangalakları korumak için basın toplantısı düzenledi bu kulüp. düşünsene, koskoca kulüpsün, milyonlarca taraftarın var ve böyle münferit bir olay oluyor ve sen bu adamları korumaya çalışıyorsun. bu adamların tribünlere gelmelerini engellesen daha az zahmetsiz ama o zamanlar bunu nedense seçmediler. böyle yaparsan ırkçı damgasını da yersin işte.

    şu an yapmaları gereken şey ukrayna’yı destekleyen bir metin yayınlamaları ve bu rezalete sebep olan kişileri ellerinden geldiği kadar tespit edip tribünlere gelmelerini engellemeleri. sahi pasolig diye bir şey var di mi? bu tür olaylar için işe yaramayacaksa ne için var bu pasolig? bizim aramızda olan şeylerde bir takım ayrıcalıklar gösterilebilir, sonuçta şike davasından bile doğru düzgün ceza almadılar ülkede ama bu global bir durum ve savaş durumu şu an avrupa’nın kaşınan karnı. fenerbahçe kulübü bir aksiyon almazsa başlarına çok çok kötü şeyler gelebilir. bizi, milli takımı bile etkileyebilir bu yaptırımlar. çocuk oyuncağı değil. ciddi bir durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın