resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 172
    alternatif olmalıdır, ana planda düşünülmediğini umduğum oyuncudur. bizim nitelik ve nicelik olarak orta saha eksiğimiz çok açık, senelerdir böyle. ama bana biri nitelik mi daha önemli nicelik mi daha önemli deseler nitelik derdim. beşiktaş 13-14 kişiyle şampiyon oldu 2020-21 sezonunda. sadece ligdeyiz, nitelik götürebilir bizi.

    fredrik nitelik amaçlı alınacak topçu, üzerine çıkarsa da forma rekabeti sağlanır. ancak bizim orta alana net kalite almamız lazım, pintiliği, esnaflığa, kötü zar atma seçeneğine tahammülümüz olmamalı. ortayı toplamadan ileri gidemeyiz. bu takımın kaliteye deli gibi ihtiyacı var çünkü elinde kaliteli ayak az sayıda.

    kaliteye yine kiralık hamleyle gideriz gidebilirsek ancak fredrik-sergio orta sahasını hocasına layık gören yönetimde bir zahmet cüzdan sallamasın, çok uğraşıyoruz yalanları falan söylemesin. yaşadık işte geçmişte. okan hoca elindeki kadroyla ilk 10 hafta yalpalarsa görevine son verilir, yönetim önce afiyetle hocayı yer, sene sonunda da bir seçim daha görürüz bu sefer.

    bu işin olayı mentalde yatıyor biraz da. 13. takımı ayağa kaldırmak için sinerji lazım. yattığınız yerden de o kambur düzelmez, torrent başka kambur ama fatih terim’le de 2.5 senede kupa kazanamayan bir galatasaray vardı. kazık yiyelim ama 3.5 milyonu 29 yaşında kontratının bitimine 1 sene kalmış adamdan kazık yemeyelim ki kalite olarak ortaya ne koyacağı meçhul. evander alsak ordan da ne gelecek meçhul. sonra şanssızız, gol kaçıyor, basit hatalar yapıyoruz oluyor. son dönemlerinde fatih hocanın ağzından düşürmediği söz öbekleri bunlar. işi bilen adama parayı verirseniz böyle şeyler yaşamıyorsunuz işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın