resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 139
    transfer sezonu sona erdiğinden en doğru yaptıracak oyuncu bana. oyuncu kante de çıksa 6 numarayı kendisine vermek iş bilmezliktir, yalan söylemektir, beceriksizliktir. oyuncu orta saha alternatifi olarak alındıysa sözüm yok, beklenti üzeri yaparsa da herkes mutlu olacaktır. ancak bu takımın net para harcaması gerekiyor orta sahaya, kalite almamız lazım. kalitede para demek.

    genel tabir bu arkadaşın yaratıcı oyunculara konfor alanı yaratacağı yönünde, düz bir adam, yetenekleri kısıtlı ancak mücadeleci, kuzeyli bir adam işte. ancak sorun şu ki bizde dar alanda iş yapacak sergio ve yunus dışında oyuncu yok. yani 6 numara pozisyonundan biz gol-asist katkısı almak zorundayız. evander-sergio-fredrik üçlüsüyle kumar oynamamalıyız. ne yapacağını bildiğimiz adamları iskelete yerleştirmemiz lazım.

    dursun özbek yönetimi cüzdanı salladı, seçildiler çok transfer öyle uçarız böyle keseriz, gazeteciler gueye falan böyle başladı yolculuk, araç müşteriye sunulurken ürün fredrik olursa ben sene boyunca mutsuzluğumu belirtirim, şansımıza da iki üç sallarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın