resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2966
    kendisi benim gözümde galatasaray teknik direktörlüğü kariyerine aldığı bir karar açısından kötü başlamış hocadır. ben hocanın ilk antrenmada takımla konuşmasını izledim. her şeyden önce bu formanın şerefini, armaya yakışan şekilde oynamaktan bahsetti. ki bu son derece doğal çünkü kendisi o formanın şerefini bilerek oynamış iyi bir galatasaraylıdır. ancak gelin görün ki birkaç hafta önce aytaç kara ve ömer bayram’ın çıldırtan avusturya kamp görüntüleri karşısında hiçbir şey yapmadı.

    ilk antrenmada söylediklerinin hiçbir kıymeti kalmadı gözümde. kamp döneminde daha da asılması gerekirken gevşek gevşek antrenman yapan bu ikilinin cesareti nereden gelmektedir? avusturya kampının 2. döneminin kadrosunda aytaç kara’yı göremedim ama ömer bayram tüm gevşekliğiyle kadroya alınmış. hocam, bu adam bize ne katabilir? elimizde kazımcan karataş gibi bir sol bek rotasyonumuz varken ömer bayram’ı hangi şartta hangi amaçla kullanmak galatasaray’a yarar sağlamayı geçtim zarar sağlamayacaktır?

    ömer bayram takımda kaldığı sürece benim formanın şerefine olan inancım azalmaktadır. henüz geçen yaz bu adamın sözleşmesinin uzatılmasını isteyen teknik heyetin ise bırakın galatasaraylı olmayı, futbolun profesyonelliğinden nasibini almamış insanlar olduğunu düşünüyorum. şu adamın kampa gelmesi için harcanan uçak bileti parasına bile yazık. elimden geldiğimce maça giden, forma alan bir taraftar olarak helal etmiyorum.

    edit: tanım
App Store'dan indirin Google Play'den alın